Кадър: Нова ТвТази сутрин в На кафе по Нова Тв се обсъжда

...
Кадър: Нова ТвТази сутрин в На кафе по Нова Тв се обсъжда
Коментари Харесай

Юлиан Константинов сподели болезнени думи с Алекс Сърчаджиева за Ласкин

Кадър: Нова Тв

Тази заран в " На кафе " по Нова Тв се разисква тематиката за връзките и болката. След изявление на Алисия, в което тя разкрива, че макар раздялата си с Валери Божинов, той продължава да играе водеща роля в живота на сина си, водещите започнаха да дискутират тематиката за любовта и загубата.

Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов бяха измежду най-изявените коментатори. Ко-водещата изясни, че съгласно нея всяка болежка е преодолима, даже загубата на обичания, а Константинов бе на радикално друго мнение. 

Той бе непосредствен другар с починалия артист Иван Ласкин. 

Константинов показа, че напълно неотдавна си е приказвал с Алекс Сърчаджиева и тя му е споделила по какъв начин се усеща няколко месеца след загубата на обичания си.

" Първоначалният потрес и удар е доста мощен, само че в следствие не се успокояват нещата, тъй като осъзнаваш какъв брой повече тоя човек ти липсва и няма по какъв начин да го върнеш тоя човек по никакъв метод. Тя сподели, че не е правилно, че с времето нещата се успокояват ", преразказа Юлиан. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР